Kim

"Ask for what you want and be prepared to get it" ̴ Maya Angelou
Toen ik eenmaal besloten had om mijn gevoel te volgen en van mijn passie yoga ook mijn werk te maken ging het snel! Het is echt waar wat ze zeggen: Wanneer je ergens voor 100% voor gaat en je stelt positieve doelen voor jezelf, dan creëer je synergie (verschillende factoren werken samen voor een gemeenschappelijk doel) met je omgeving en zo kan ieder gesteld doel binnen je bereik komen.

Dus……. "Be careful what you wish for"

Ik hou van yoga, lekker & gezond eten, reizen en mijn doel is zoveel mogelijk van dit leven te maken en genieten!

Mijn liefde voor yoga begon al wat jaren terug. Toen ik begon met het volgen van yogalessen was dat in eerste instantie omdat ik wat lichamelijke klachten had. Al snel merkte ik naast de fysieke ook de mentale positieve uitwerking en voordelen van yoga.
Yoga helpt mij om bij mijzelf te komen en opnieuw evenwicht te scheppen. Het stelt mij in staat om echt tot rust te komen, nieuwe energie te verkrijgen, te vertragen en een stap terug te doen.
Door yoga leef ik bewuster, ik pak nieuwe dingen aan en volg mijn hart!
Of je nu last hebt van stress, moeilijk kunt ontspannen, je hoofd niet stil krijgt of lichamelijke klachten hebt, ik weet zeker dat je zult profiteren van yoga.
Iedereen kan zijn of haar eigen yoga vinden en, eenmaal gevonden, zal het je helpen je doelen te bereiken en je wensen te vervullen!

Koken vind ik heerlijk om te doen. Ik ben overtuigd van het belang van lekker & vooral gezond eten. Zoveel ellende is te voorkomen door goed te eten. Hippocrates, grondlegger van de Westerse geneeskunde, zei het al: "Laat voeding je medicijn zijn en medicijn je voeding".
Luister naar je lichaam en het zal precies aangeven wat het wel en niet nodig heeft!
Ik wil graag de dingen die ik te weten ben gekomen over voeding, en nog steeds kom, delen in op mijn blog.
Ik hoop dat mijn hersenspinsels en krabbels op zijn minst een glimlach om je mond brengen en wie weet zelfs inspireren...

Namaste    ̴   "Het licht in mij, groet het licht in jou"